Lobet - Timmer- en schrijnwerk

Schrijnwerkerij Lobet sinds 1984

Onze schrijnwerkerij is een familiebedrijf dat sinds 1984 actief is in de streek van Marche-en-Famenne, in de provincie Luxemburg. Ons dynamische team stelt zijn vakkennis en ervaring ten dienste van de klant.
We realiseren voor u alle mogelijke schrijn- en timmerwerken in Wallonië en de omgeving van Brussel.

Een gevarieerd gamma van buitenschrijnwerk: hout, pvc of aluminium, raamkozijnen, deuren, rolluiken, terrassen, gevelbekleding, dakvensters, … en binnenschrijnwerk: deuren, parketten, trappen, kasten, …
Traditioneel of geprefabriceerd daktimmerwerk: pannen, leien, zink, dakplaten, houtskeletstructuren voor woningen, …

We formuleren een antwoord op al uw behoeften via aangepast maatwerk.
We voeren hoogwaardige timmerwerken uit op basis van traditionele of moderne technieken, altijd met respect voor de regels van de kunst en de geldende normen.
Elke werf wordt persoonlijk opgevolgd door zaakvoerder Nicolas Biris. Wij geven u advies bij elke stap: van het ontwerp tot de levering voor maatwerk dat helemaal aan uw verwachtingen beantwoordt.
Ons team staat u graag te woord in onze zaak in Marche-en-Famenne. Van maandag tot vrijdag, van 08.00 tot 17.00 uur, zaterdag na afspraak. We komen ook graag langs bij u thuis om alles op te meten en u een nauwkeurig en vrijblijvend prijsbestek te bezorgen (onze bestekken zijn volledig gratis).
We heten u graag welkom.

Het team van Menuiserie Lobet